Sn@p album, amit imádok készíteni

szerző: Királyfalvi Bea

Tavaly ősszel találtam ki, hogy januártól bele vágok a sn@p albumba, és nem bántam meg. Kicsit félve kezdtem el, mert azt gondoltam, nem sok mindennel tudom majd megtölteni, de tévedtem. Mindenkit csak bíztatni tudok, aki gondolkodik, hogy elkezdje-e, mert nagyon jó buli,  hétről  hétre,  hónapról  hónapra  albumba  foglalni,  a  néha  „átlagosnak”  gondolteseményeket, pillanatokat. Higgyétek el, egyáltalán nem átlagosak!

01 02

Eleinte csak pár PL kártyám volt, nem mertem beruházni nagyobb adagokra, mert nem tudtamelőre, hogy tetszeni fog e a dolog. Aztán rájöttem, hogy nincs is olyan nagy szükségem azelőre  gyártott  kártyákra.  A rég   őrizgetett  ’6x’6  papírkészleteimet  vettem  elő,  és  azokbólszabtam le a kívánt méretet a tasakokba.

03

Én maximálisan kihasználom, a sn@pben is a scrap adta lehetőségeket, egy kicsi kártyát isolyan lelkesedéssel tudok készíteni, mintha egy mini album oldala lenne. Mivel nem szeretema kézírásom, ezért a kommenteket a kártyákra nyomtatom

04 05

Néha, mikor nincs hosszú komment, szeretem a címeket nagy betűkkel kirakni. Nagyon sokcímkét használok, ingyenesen letölthetőt, de van, hogy saját  magam készítem el.

06 07

 A washi tape, a bélyegzők a chipboard, mind elmaradhatatlan kellékei az albumomnak, amikmég színesebbé, és izgalmasabbá teszik a kártyákat.

08

 Nagyon szeretem használni a NCSD csipiket, mert nem csak nagy oldalakra használhatók jól,hanem ilyen pici kártyákon is jól mutatnak. A kedvenceim a Hashtag-ek.

09 10 11

Egy  két  hét  lemaradásban  vagyok  a  készítéssel  általában.  Be  szoktam  várni  két-három „eseményt” és egyszerre hívatom elő a képeket, és scrappelem meg a kártyákat.

12 13

Nem tagadom, imádom csinálni! Az elmúlt 10 hónapot, már most nagy élmény visszanézni!Ha  eddig  bizonytalanok  voltatok,  remélem  az  én  lelkesedésem  segít  abban,  hogybelevágjatok, és januártól ti is elkezdjétek megscrappelni a mindennapjaitokat! 🙂

2 hozzászólás

  1. Hát ez nagyon király, Beus!!!

  2. Your comment*Elképesztően jó, mint minden, amit csinálsz 🙂 "A rajongód"

Hozzászólás most!