Steampunk tag

szerző: Belső Olga
Valószínűleg nem csalatkozunk, ha előrevetítjük: a következő félév scrapbook-os Coelho-ja a viaszpaszta lesz, ebbe az anyagba botlunk majd úton-útfélen. Mondjuk nem is érdemtelenül, csuda egy anyag, amióta Kroky Mariann bemutatta, a szerelmese vagyok.

A steampunk-ért viszont már több mint egy éve rajongok, beteg egy stílus, de csodálatos. Nekem az industrial-lal és a goth-tal keverve tetszik a leginkább, de shabby chic-kel is lágyítható, szépíthető. Idestova egy éve gyűjtögetem a hozzávalókat és a bátorságomat, amivel bele lehet vágni egy valamire való steampunk alkotásba. A boldogságom határtalan volt, amikor NőiCsizma küldött nekem pár szitakötőt, elsőrangú steampunk díszítőelem.

 

DSCF8085

 

IMG_3151

Így:

A home-made struktúrpasztámhoz öntöttem egy kis fekete akrilfestéket, majd jól összekevertem. Ezután előkaptam a fiókból egy elfekvő címkét, és az industrial stílusú sablonom segítségével felkentem rá a sturktúrpasztát. Így a fehér alapon fekete fogaskerekes-órás hátteret kaptam. Száradás után a mutatóujjam segítségével az egészet lekentem ezüst viaszpasztával. A címke széleit kicsit meghúzogattam fekete tintával.

DSCF8077

Ez után egy fekete táblakrétás papírból levágtam egy csíkot, és a Sizzix-em és a fogaskerekes domborítómappám segítségével megsteampunkoltam. Aztán ezt is lekentem az ezüst viaszpasztával.

DSCF8081

Majd jött a NCSD szitakötő chipboard, amit lefestettem fekete akrilfestékkel, de ennek már csak a széleit viaszpasztáztam le. Egy kis csipke kellett még a Nagyi szekrényéből, amit jól megcibáltam, és a szitakötő alá ültettem, és egy fehér papírvirág, amire rákentem az ujjamon maradt viaszpasztát. Közepébe egy fekete-fehér mintás miltonkapocs, és már kész is van a steampunk kártya.

DSCF8082

Ha valaki tud max. 1 cm átmérőjű fogaskerék fémvereteket, feltétlenül szóljon!

aláírás

 

 

 

 

Szitakötők és pillangók chipboard készlet

 

 

2 hozzászólás

  1. Nem tudom, akad e benne fogaskerék, de ezeket biztos remekül fel lehet használni ilyen alkotásoknál: http://www.csinaljekszert.hu/_ujdonsagok__118/vegyes_vas_lemez_alkatresz_1192

    A kártya….wooooowwww, elképesztően szép!!!!

Hozzászólás most!