Szárnyatlan Angyal egy városban

szerző: Pálfi Krisztina

Mikor a kislányomat vártam, elhatároztam, hogy minden születésnapjára egy fényképezést kap tőlem ajándékba. Ezért egy szép őszi napon végigjártuk a Király utca érdekes, inspiráló helyeit és megörökítettük, ahogy egy szárnyatlan angyal sétálgat a városban.

 

Nagyon boldog voltam a gyönyörű fényképekkel (köszönet érte Keller Kata barátnőmnek!), megrendeltem a papírkészletet is hozzá: Teresa Collins Vintage Finds a Kroki Hobby webáruházból, és nagy tervekkel nekiláttam az albumkészítésnek. Ám a kezdeti lelkesedés hamar elfogyott. Azon vettem észre magam, hogy hiába a szép fotók, a papírok, nincsenek hozzá igazán különleges kiegészítők. Próbálkoztam a lyukasztóimmal, dimo felirattal, dekortapaszokkal, bevetettem a sizzix késeimet is, de nem voltam elégedett az eredménnyel. 
 
004
007
008
Többször magammal vittem a teljes alkotócsomagot a budapesti klubba is, ahol többen is megszakértettük, de előbbre nem jutottam. Alkotói válságba kerültem, majdnem abbahagytam az egészet, pedig nekem igazán nem szokásom feladni a harcot. Végül a megoldás februárban érkezett egy új webáruház személyében. Már a bemutató próbadarabokat is felhasználtam az albumban, amiket Edit hozott nekem ajándékba, de akkor szabadult el a kezem igazán, amikor megnyitott a kincsestár. Minden termékcsoportból felvásároltam jó pár csomaggal: chipboard díszek, drót motívumok, gyurmadíszek, polaroid keret… stb. Láthatjátok, ahogy oldalról oldalra tűnnek fel az új szerzeményeim. Ahogy bővült a webáruház, úgy haladtam én is.
 
Bár az album úgy készült, mint a Luca széke, a befejezés stílusosra sikeredett. Már csak egy oldal volt hátra, amit igazán ütősre terveztem, de nem volt igazán koncepcióm hozzá.  A megoldást a Scrap Feszten a nagy kör alakú gyurmakeret hozta el, amit Tihany Tamarától kaptam. És hogy miért kaptam? Mert még azelőtt felvásárolták a kedves hobbitársak Edittől a teljes készletet mielőtt egyáltalán eljutottam volna az asztalig.
 
A tanulság tehát, hogy vagy legyél nagyon gyors a vásárlásban, vagy legalább legyél jóban azokkal, akik elég gyorsak voltak… 🙂
 
002
016
017
018
019
021
022
023
026
027
 
028
030
033
035
036
037
038
042
044

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!