Szép

szerző: ??

Aki régóta követi a blogot, az tudja, hogy minden évben karácsony tájékán a csapat játszik egy fotócserés játékot. Azaz mindenki küld egy fotót, kisorsolom őket, szétküldöm, és így mindenki készít egy meglepetés oldalt valakinek a csapatból. Mikor minden oldal elkészül így vagy úgy átadjuk egymásnak, és nagyon örülünk. :) Hogy ez a kis buli ne csak nekünk legyen izgalmas, minden évben játékot hirdetünk itt a blogon, mikor is hosszú-hosszú napokon át megmutatunk egy-egy oldalt nektek, az alkotó megnevezése nélkül, s mikor mindet láttátok, tippelhettek, hogy melyiket ki készítette. Az első tökéletes megfejtést adó versenyző pedig természetesen nem marad jutalom nélkül! ;)

Igaz idén kicsit későn jött el a játék pillanata, de a lényeg, hogy eljött, nem igaz? :) 12 oldalt mutatunk, 12 napon keresztül, majd a 12. napon hozunk egy űrlapot, aminek kitöltsésével részt vehettek a játékban. 5. nap, 5. oldal. (A szerk.)

Nem gondoltam, hogy ennyire nehéz lesz megscrappelni egy fekete fehér képet! 
Három oldalt is csináltam és egyikkel se vagyok elégedett :/ Volt egy időszak amikor sok különböző technikát használtam egy oldalon, de most inkább minimál stílusra törekedtem, mostanában így  tetszik scrappelni. Ezért is nincs az oldalon sok réteg, csipke, vagy sok disz.
És szerintem az is igaz, hogy minél gyakrabban scrappelsz annál jobb lesz az oldal (album, vagy bármi scrapbook) Látszik, hogy én mostanában ritkábban szoktam? 🙂
IMG_1600 IMG_1601 IMG_1602 IMG_1605

Felhasznált anyagok:

Vintage masinák http://www.noicsizma.hu/termek/vintage-masinak-942

 
 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!