Szeptemberi kihívás – Első

Szerző: Ranga Sophie

Szeptembertben én lettem a kihívás felelős. Tulajdonképpen eloroztam a lehetőséget a többiek elől, mert eszembe jutott egy szerintem egészen érdekes feladat. A szeptemberi iskolakezdés és az új, holnap megjelenő kollekciónk adta az ötletet, mert beugrott egy fotó Emília lányunkról, amikor apukája és a húga kísérik első útján az iskolába J

A fotót egyébként kis kanyarral az instagramról kellett visszaszereznem. A telefonomból az az időszak huss, elszállt egyszer csak… ( mellékesen megjegyzem, hogy a fn+printscreen billengyű-kombináció, majd vágólapon ctr+v nagyon hasznos ám ilyen esetekben… nemkülönben egy felhő, vagy mi… ) Az oldal elég gyorsan összeállt a fejemben, majd kis változtatásokkal élőben is. A fotót egy az egyben úgy nyomtattam ki, ahogy instagramról kimásoltam, mert tetszett, hogy a szövegek is megmaradnak rajta. Az alapkartonra sárgával és rózsaszínnel festegettem, majd eltartással felragasztottam a 20×20 centis fa mintás papírt. Két másik színből levágtam egy-egy csíkot, valamint az ajtókat is úgy, hogy színben és méretben változatosak legyenek. A fotókon sajnos nem igazán érvényesül, de az elemek különböző „magasságokban” vannak felragasztva. Eredetileg hímezni is szerettem volna, aztán menet közben meggondoltam magam, mert elégnek találtam azt a mozgalmasságot, amit az ajtók nyújtanak.

Készítés közben több emlék is életre kelt a téma kapcsán. Például az, mikor a férjemmel csak ismerkedtünk (… egy társkereső oldalon… ne is kérdezzétek… 😀 ), rengeteget leveleztünk. Még nem találkoztunk élőben, emiatt csak a leírtak alapján tett benyomásra hagyatkozhattunk. Izgalmas volt! Jófejnek tűnt, különösen, mikor kitalálta az „elsőzős” játékot. ”Mi volt az első… ide tetszés szerint bármi behelyettesíthető”, írta. Jókat nevettem magamon is és hát az ő válaszain is…  Szóval végül is mondhatjuk, hogy a kihívást is ő találta ki, én meg csak bedobtam, hogy scrappeljétek meg! J.

A kihívás címe tehát az ELSŐ!

Első munkahely, első randi, első repülőút, első vörös hajszín, első baracklekvár, bármi, amire igaz, hogy első és úgy érzed, jó lenne megörökíteni. Az én oldalamra több szempontból is igaz az első: első gyerek, szeptember első napja és az első osztály is.

A kihívásra 12”-es, A4-es, valamint PL oldalakat is elfogadunk, ha van rajta „Nőicsizmaság” és megfelel az ELSŐ kitételnek J

Izgalommal várok minden alkotást 😉

Sophie

Felhasznált anyagok:

Ajtók, amiken beléptem alkotócsomag:

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!