Szerelmes dal – KIHÍVÁS

szerző: Ranga Sophie

A férjemmel sosem tartjuk a Valentin napot. Szerelmünk hajnalán egyszer adtam neki egy pici doboz bonbont, és azt hiszem, ezzel ki is ”maxoltuk” az ünnepet.

Az utóbbi évek meglehetősen strapásak voltak számunkra. Külön-külön, és a kapcsolatunkra nézve is. Csak annyit mondok: három kicsi gyerek, építkezés… Úgy minden második héten el akartunk válni 😀 (na jó, némi túlzással).  Aztán Valentin nap kapcsán nemrégiben meghirdette Edit a ”10 dolog, amit neked köszönhetek” workshopot http://www.noicsizma.hu/termek/10-dolog-amit-neked-koszonhetek-ws-alkotocsomaggal-1422 , én pedig önkéntelenül is sokat töprengtem a témán. Úgy éreztem, hogy nem tudok összeszedni tíz megköszönnivalót… Napokig tűnődtem és szép lassan, a szürke hétköznapok árnyékából előbukkantak a kissé már feledésbe merült jóságok. Annyira természetes lett minden, hogy már észre sem vettem… És most, hogy megfogalmaztam magamnak, elmondhatom, hogy hálás vagyok! Hálás érte és neki!  

Romantikus hangulatomban előkotortam ifjú korom bibliáját, a ”Radnóti összest”, és végigolvastam fiatalságom kedvenc szerelmes verseit. Annyira közel állnak a szívemhez, de hozzá, hozzánk valami más szól… pl. Cseh Tamás dala, Bereményi Géza szövegével, amit aztán végtelen boldogságomban meg is örökítettem magunkkal.

A februári KIHÍVÁS ennek kapcsán született:

A feladat tehát, hogy készíts oldalt szöveggel!

Nem kommentre gondolok, hanem versre, dalszövegre, idézetre filmből, regényből. Lehet írni kézzel, írógéppel, de ki is nyomtathatod. Lehet magyar, angol, vagy latin is, annyi kikötés van, hogy kapcsolódjon a fotód témájához, négy sornál ne legyen rövidebb, és legyen rajta NCSD termék (a szerelmes téma nem feltétel 😉 ).

Hát akkor vessétek bele magatokat az irodalomba, bújjátok a könyveket, olvassatok verseket, forgassátok fel a netet dalszövegekért! 😀 Aztán scrappeljétek meg és mutassátok!

Nevezési határidő: március 15.

Roppant kíváncsi vagyok, milyen kincseket találtok!

Üdvözlettel: Sophie

 

Felhasznált anyagok:

 Beszédes szívek

Valentin napi papírkészlet

Geometrikus szívek

Matrica

Együtt

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!