Szeress! Nevess!

szerző: Tihany Tamara

A kreatív emberek életében az az állati nehéz, hogy még egy nyavalyás képkeretbe sem tudják csak úgy simán beletenni a fotójukat. Mindig varriálni kell valamit….Vagy csak én vagyok rosszul összerakva? 😀

Na, most az történt, hogy duplán is inspirálva lettem…egyrészt itt van Edit online tanfija, aminek kapcsán eszembe jutott, hogy nekem is van egy ilyen keretem, amivel nem ártana kezdeni valamit. Aztán nem sokkal később szembe jött velem Lengré Vica fotója a kandalló párkányukról, amin megláttam ugyanezt a keretet, amibe egy levél volt téve. Csak úgy simán középre, mintha lebegne…Ez az ötlet adta a végső lökést a saját képkeretemmel kapcsolatban.

Tudtam hogy én is "lebegő" fotókat szeretnék bele, ezért választottam két pici képet, (kb. 7,5*10-est), fekete-fehérben. ezután méretre vágtam egy írásvetítő fóliát, és lefújtam Pentart Media Tinta Sprayvel. Nekem csak Media Inkem volt itthon, ezért beletöltöttem egy üres flakonba, és úgy spricceltem. Mivel először nem voltam biztos benne, hogy melyik szín lesz a nyerő, csináltam egy aranyat és egyet a fire lily nevű színnel is. Végül ez utóbbi lett a nyerő. 🙂 Stencilnek az NCSD damaskot választottam.

1 2 3 4

Mikor ez megvolt, összeszedtem mindent, ami szóba jöhet a fotóim díszítésénél. Néhány papír vecnit, csipit, és az arany címkéket!! Azok nem maradhatnak ki, ha mostanában alkotok! 🙂

5

Az egyik fotóm nevetős, a másik szerelmes, ezért a Szeress! és Nevess! cím csipik épp tökéletesek voltak hozzájuk. Lefújtam őket fekete Pentart misttel.

7 8

Megszkreppeltem (de szép magyar szó! 😀 ) kicsit a fotóimat, és elkezdtem a helyére rendezni őket. Úgy ragasztottam fel őket, hogy az egyiket a másik a túl oldalon tökéletesen fedje.

6 9 10

Úgy éreztem még hiányzik valami, ezért a Pentart Texture Sprayvel pötyögtettem rá itt-ott.

11 12 13

Ragasztottam még rá pár arany félgyönygöt és egy-egy virágot. Így már elégedett voltam a végeredménnyel. 🙂

14 15 16 18 17. 19

1 hozzászólás

  1. Én is elégedett vagyok a végeredménnyel, Tamcsi! 😉 

Hozzászólás most!