Szeretetteljes ölelés

szerző: Ranga Sophie

Van egy kb. két éves fotóm, amin a két nagyobb lányom szupercukin, összeölve… mmm összeölelkezve alszik ;). Hálás téma ez nálunk, rengeteg ilyen képet lőttem már róluk: van sapkában, biciklis sisakban, szennyes kupacon, állva, hintában, szánkóban alvós… egyszer talán egy album is születik belőlük, de ebből most oldal kívánkozott. A nyári szünet alatt gyakran előfordul, hogy összevesznek, ezért aztán jó emlékezteti magunkat arra, hogy ők azért ilyen édesek is tudnak lenni egymással… no és velünk.

Nagy lendülettel nekiültem, de olyan sok dolgot akartam egyszerre, hogy megakadtam. A csillagok, tollak olyan kézenfekvők a témához – ez utóbbi most nagyon divatos is -, de a fotót pakolgattam egyik oldalról a másikra. Aztán nagy nehezen kialakult ez az elrendezés.

Az alapkartonra vízjeltintával a csillagos stencilen át pecsételtem, amire mikor ráfestettem vízfestékkel, a csillagok sötétebbek lettek. Az álló fotó alá egy csíkos papírt helyeztem keresztbe. Mikor készült az oldal, még nem számoltam az új pasztell címkékkel, így a szómatricákból válogattam ideillőket. Nagyon szeretem, jolly joker termék, bármilyen stílusú alkotáson jól mutat!

A tollas chipboardra vékony tollal mintát rajzoltam, a ”szárukat” betekertem hímzőcérnával, amit egy füstfóliával beragasztott fagyöngybe dugtam.

IMG_0302.1 IMG_0309.1 IMG_0311.1 IMG_0314.1 IMG_0315.1 IMG_0316.1 IMG_0320.1

Hát igen, a kész oldal láttán a lányok megjegyezték, hogy ”milyen cukik voltunk”. 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!