Szimbiózisban – fotócserés oldal

szerző: ?

Azt írtátok, nagyon szeretitek a fotócserés oldalainkat, amiket karácsonyra szoktunk ajándékozni egymásnak a csapatban, és izgatottan várjátok a játékot! 🙂
Így most 1 héten keresztük megmutatunk nektek naponta 2 oldalt, majd jövő hét elején tippelhettek, melyiket ki  készítette! És természetesen a legjobban tippelő idén sem marad ajándék nélkül! (Tamcsi nem játszik 😀 )

Elmondhatom, hogy nagyon el vagyok kényeztetve a fotócserés sorsolásokkal! Olyan csoda fotókat kaptam eddig, hogy öröm volt oldalt készíteni velük (ugyan az alkotást mindig az utolsó pillanatra hagytam, de hát én már így maradok 😀 )! Most Tika gyönyörű, szívet melengető fotója került hozzám, és igyekeztem megőrizni a bensőséges hangulatát. 

Akvarell papírra felrajzoltam egy óriási szívet, vastag tűvel kilyuggattam, majd ecoline festékkel maszatoltam egy alapot. Írásos bélyegzővel nyomdáztam, aztán fehér hímzőcérnával, kézzel körbe varrtam, majd ezzel a romantikus hangulatú Tim Holtz stencillel gessoztam. A fotó alá eltartással három különböző mintájú papírt rétegeztem. Bár fagyos ágak az elnevezése a leveles chipboardoknak, ezt ragasztottam a fotó alatti részre, az alá egy-egy gyöngytyúk tollat, középre pedig egy széles, csíkos masnit kötöttem.

Tika azt mondta keretbe kerül, ami igazi elismerés számomra!

 

Felhasznált anyagok:

Ágak

Felirat

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!