Tavasz van!

szerző: Fiáth Móni

Edit chipboard levélkéi és leveles ágai mindig levesznek a lábamról. Mesésen mutatnak scrapbook oldalon, képeslapon, önállóan, virágokkal, minden kompozícióban. Mondanom se kell, amikor megláttam a leveles kereteket, újabb szerelembe estem. Tuti, hogy ezzel nem vagyok egyedül! 😀

Most tavaszköszöntő ajándék-kísérőket készítettem belőlük, unokatesóknak és anyukáiknak. A lányok ajándékával hamar megvoltam, annyira könnyű és inspiráló alkotni a a keretekkel és a levélkékkel. Lekentem őket átlátszó gessoval, utána egy kis türkizes színt vittem rá, nem sokat. Meseszép NőiCsizma virágok, néhány arany-címke, toll, cérna, az imádnivaló csajos bicaj és egy körfirka. Mindegyiket úgy alakítottam ki, hogy fel is lehessen akasztani, vagy akár önmagában rögzíthető legyen.

Az ovis unokaöcsénknek is gyorsan kitaláltam, kis felhők, polaroid keret, néhány fémjármű, mert az mégis csak kötelező darab. De a 12 éves, foci-zseni Bence ajándéka már komoly fejtörést okozott. Végül ráakadtam a Szörnyecskék néhány példányára, és össze is állt – mi is lehetne motiválóbb, mint egy ijedt Szörnyecske a kapuban, mikor felé közelítek 😀 (Még felhő-formájú Szörnyecske is volt közöttük, úgyhogy kicsit átalakítottam az előző ajándékot is.)

1 9 10 11 12 14 15 7 8

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!