Tavasz

szerző: Posta Juli

Régen foglalkoztatott már, hogy kipróbáljam ezt a technikát. Mondhatnám, hogy megszállott környezetvédő vagyok, de az igazság az, hogy a papír textúrája fogott meg. 🙂

Fehér alapkartonból levágtam egy 20×15 cm-es darabot, amit félbehajtottam. A pizzásdoboz kraft kartonból (tudjátok, amiben a scrap kincsek érkezni szoktak 😉 ) pedig egy kb 9×14 cm-es részt. Itt minél vastagabb kartont használtok annál könnyebb vele dolgozni.

11

A kraft kartonra felrajzoltam a levélmintát, majd művészkéssel körbevágtam úgy, hogy a kartonnak csak a felső, sima része jöjjön le, és előtűnjön a hullámkarton. Akkor jó, ha érzitek, hogy a kés huppan a hullámokon amikor vágjátok (ezt nem tudom jobban leírni. :D).

10 9 8

A rajz “meghámozása” után, még pacáztam egy kicsit fehér akril festékkel. Miután megszáradt, sarokkerekítővel levágtam a karton széleit (fordítva raktam a papírt a sarokkerekítőbe, hogy negatív sarok, azaz félhold keletkezzen ).

7

Felragasztottam az NCsD chipbordot, a masnit (örök hála érte Tamcsinak! ) és a flittereket, majd az egész kompozíciót a fehér lapra erősítettem.

Tadám!

4 5

2

0 hozzászólás

  1. […] miért nem jutott eszembe!”) féle ötletet mutatott be a NőiCsizma Design blogján (lásd itt).  Azonnal tudtam, hogy ezt ki kell próbálnom. Egy esős napon neki is láttam. Motívumként […]

Hozzászólás most!