Te és én

szerző: Hulman Edit

Minden hónapban  több kihívás is van a NőiCsizma Desing facebook-os csoportjában. Bevallom őszintén én a liftelős feladatokat szeretem a legjobban.  Ám amikor Tamcsi a csapattól „hozzávalókat” kért a következő kihíváshoz, a lányok olyan szuper ötleteket mondtak, hogy szinte rögtön láttam magam előtt, hogy ezekből milyen oldalt is készítenék. Nem is volt kérdés, hogy ebbe a játékba én is beszállok!

Az én hozzávalóim:

                – valami arany

                – fröccsenés

                – betűk (ezt én mondtam! 😀 )

                – valami csíkos

                – egy kis textil

                – virág

A fotón ketten vagyunk a férjemmel, ami a  legutóbbi családi fotózásunkon készült. Közös életünk során nagyon kevés fotó készült csak kettőnkről, úgyhogy ezt nagyon-nagy becsben tartom! Nem is volt kérdés, hogy előbb-utóbb oldal fog készülni vele! 😀

Aki esetleg mixed média oldalt várt az most nagyot fog csalódni, a tőlem megszokott minimál oldal készült! 😀  Nagyon kevés díszítőelemet használtam az oldalhoz, pár papírt, dekorgumi betűket, pici szívek chipboardokat , dekorgombot és egy gyönyörű rózsás & jel chipboardot, amit fehér akrilfestékkel festettem, majd fekete tüllre ragasztottam. Pacáztam még egy keveset, dátumot bélyegeztem rá és késszé is nyilvánítottam az oldalt!

1 2 3 4

 

Remélem kedvet kaptatok ehhez a kihíváshoz is és velünk játszotok!

Felhasznált anyagok:

http://www.noicsizma.hu/termek/rozsas-885

http://www.noicsizma.hu/termek/pici-szivem-733

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!