Téli mese

szerző: Suhai Hajnal

Mielött az alkotásra térnék, el kell mondanom, hogy számomra milyen nagy öröm és megtiszteltetés,hogy a következö hónapokban a NCSD vendégalkotója lehetek és nagyon köszönöm Editnek a meghivást és a megelölegezett bizalmát. Tölem telhetöen igyekezni fogok ezt a bizalmat megszolgálni és a a NőiCsizma Design blogolvasóinak és követőinek inspiráló alkotásokat hozni. 

Decemberben nagyon hiányoltam a havat, és mit csinál az ember lánya, ha várja a havazást, de az elmarad? 🙂 Hát igen,  vagy elutazik a hegyekbe, vagy elövesz pár "havas" fotót és amig "megszkreppeli", addig emlékezik a "régi szép idökre" :-). Én  az utóbbit tettem, igaz elsö lépésként csak fejben… Nem vagyok egy gyors alkotó, sokat keresgélem a megfelelö papirt, a diszitö elemeket, amelyekkel utólag sokat "sakkozom" , tolom ide, tolom oda öket, amig megtalálják a megfelelö helyüket, a fotók szerkesztése sem egy "sepercpillanat" müve.

A fotó elöhivása után gondoltam, nem keresgélem a papirokat, hanem magam készitek egy hátteret egy fehér alapkartonra. Mivel nem vagyok egy "hübelebalázs", kipróbáltam az ötletemet kicsiben, a decemberi/karácsonyi scrappostára készitett képeslap elkészitésénél. Primán sikerült, igy jöhetett a 12×12 oldal. A fehér alapkartonból végül akvarell papir lett, egy stencil, struktúrpaszta és tintapárnák segitségével elkészült a háttér.

A scrapbook oldalaimra nagyon ritkán irok rá, ahhoz nem vagyok még elég rutinos vagy bátor, igy vagy tagekre irom a fotó történetét, vagy szómatricákat, chipboard szócimkéket használok.

 A chipiket nagyon szeretem, mert sokféle képpen lehet használni,  naturan, szinezve, domboritóporral, repesztölakkal és nem utolsó sorban dimenziót ad az  oldalnak.

Itt is  a NCSD szuper szómatricáit és  chipboard szócimkéit használtam és a cimszó is chipboard amelyet feketére festettem és feher tollal szagatott vonallal  körbe rajzolatm/irtam.

És most a sok beszédem után jöjjön egy pár fotó is.

Felhasznált anyagok

Vackoljunk be!

Fényképezz sokat – matricaív

Mi így szórakozunk matricaív

Csillagfényes álmok

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!