Tesók – utolsó lélegzetig

Szerző: Mayer Veronika

Azt nem mondom, hogy mindig ilyen nagyon aranyosak együtt, de általában jók egymáshoz. Lottinak nincs nehéz dolga Zétivel, mert kedves és rendes hozzá, sőt sokszor enged is, okosabb enged alapon 😉 . Persze ő ezt van, hogy kihasználja, de alapvetően ő is szereti Zétit és csak remélni tudom, hogy jó testvérek maradnak és kiállnak majd egymásért.

Az oldal nagyon gyorsan összeállt. A héten több alkotás is szembejött velem, ahol több fotót használtak fel, és eszembe jutott, hogy nekem is van egy sorozatom a szeptemberi fotózásból, amit jól lehetne montázsként használni. Így aztán elővettem a Dunaparti korlátnál készült fényképeket, és méretre vágtam, 7,5×7,5 cm-re. Nagy kedvenceim még mindig ezek a gyönyörű virág csipik. Kettőt feketére festettem, majd kivágtam nagy virágokat a Kaisercraft True Love kollekciójának egyik papírjából. Kicsit fröcsköltem mist-tel, és átlátszó szöveges matricát ragaszottam a virágokba. A bal alsó és a jobb felső fotók mellett díszítettem még egy kicsit. Végül fekete filctollal egy keretet adtam még az egésznek.

Szeretem az olyan oldalakat, amik rögtön összeállnak, és nem kell napokat tologatni, rakosgatni az elképzelt elemeket. Igazi öröm volt ezt az oldalt elkészíteni.

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!