Today – egy nagyszerű nap/ a great day.

szerző/written by: Mayer Roni

Az éves fotózás tényleg mindig nagyszerű. Jó hangulatban telik, vicces és vidám. A fotósorozat, amit aztán Ágicától  kapok mindig nagyon gyönyörű és a fényképek oldalra kívánkoznak. Mire újra eljön az éves fotózás ideje, majdhogynem végére is érek a kedvencek feldolgozásával. 😛 😉

The annual photo session is always great. It is cheerful, funny and joyful. The photo series I get from Ágica are always very gorgeous and the photos need to be scrapped. As the annual photo session comes along, I’ve almost finished up documenting the favourite ones.

Ez a gyönyörű nagy virágos kerek chipboard adta a keretet a fotónak. Lefestettem aranyra (amit aztán később már meg is bántam, (de most már ezzel kellett dolgoznom), alá pedig készítettem egy shaker box-ot. Egy fóliát kettéhajtottam, levarrtam a kör méretében és megtöltöttem gyöngyökkel, csipikkel és konfettivel, amit színben passzoló papírokból lyukaszottam. A fotó alá rétegeztem fekete kartont és selyempapírt, mist-tel pötyögtettem pár cseppet az oldalra és a fehér akvarell papír alá tettem egy színben passzoló papírt.

This wonderful big round floral chipboard was meant to be the frame of the photo. I have painted it gold (later I regretted it , but I had to work with that one), and I made a shadow box under it. I folded an acetate sheet in two, I sew it around as the circle goes, and I put some breads, chipboards and confetti in it, I made the last ones from matching cardstock. I layered black cardstock and tissue paper under the photo, dropped some mist on the layout and I put a matching cardstock under the watercolour paper.

Annyira benne vagyok a varrásban mostanában, hogy sokáig gondolkoztam, hogy le kellene körben varrnom, de mégsem tettem, vagy kellett volna? Azt is mondhatnám, hogy az oldal gyorsan elkészült, de ez nem lenne igaz … ha látnátok, hogy honnan indult rá sem ismernétek erre a harmadik verzióra! 😀

I sew a lot nowadays so I’ve been thinking about sewing it around a lot, but I haven’t done it finally, or should I have done it?I could say that the layout was ready fast, but it’s not the truth… If you could have seen, how it started, you wouldn’t recognize the third version!

2 3 IMG_7387 0 5 IMG_7379 IMG_7335 1 4

Felhasznált anyagok/Supplies:

Nagy magnóliás kör

Gravírozott szívek

Szívdobbanások

Mesés az élet matricaív

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!