További nyilak: A jolly joker díszítőelem

szerző: Belső Olga

Ezt az oldalt eredetileg a scrap.hu vázlatkihívására készítettem. Ezelőtt még soha nem használtam 12”-es oldalra igazolványképeket, és érdekelt, hogy ezt hogyan lehet megoldani, hogy jól nézzen ki. Most nem azért, de szerintem jól sikerült 🙂

Technikailag a csíkos papír előállítása volt a legnehezebb, a jó öreg maszkolós megoldást hívtam segítségül. Ahol nem akartam bearanyozni a papírt, egyszerűen leragasztottam dekortapasszal. Ennél a módszernél arra érdemes odafigyelni, hogy még az akrilfesték száradása előtt le kell húzni a tapaszt, különben a festéktől rágyógyul a papírra, és akkor már elég nehéz megküzdeni vele. Valamint a tapaszt festés előtt MINDIG alaposan simítsátok rá a kezetekkel az alapkartonra, különben aláfolyik a festék, mint itt-ott nekem is, ami egyáltalán nem szép.

Ezek után már csak néhány papírra és ollóra volt szükség, és pár díszítőelemre. Én a magam részéről ezeket a nyíl chipboardokat választottam. Tulajdonképpen mindenhová megfelelnek, ahová valami hosszúkás díszítésre van szükség. Ezeket ugyanazzal az arany akrilfestékkel színeztem, mint az alapkartont.

Ha ügyes lennék, a fehér alapkartont rávarrtam volna az aranyra, de mivel egyáltalán nem tudok egyenesen varrni, inkább tűfilccel, vonalzó mellett odakamuztam az öltéseket.

photo.php

 

DSCF8238

DSCF8239

DSCF8242

DSCF8243

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!