Vár Párizs!

szerző: Királyfalvi Bea

Nagyon jó érzés, amikor valaki álmának a megvalósulásában rész tud venni az ember. Látni az örömöt, a meglepettséget és a csodát a szemében… na én ezeket nem láthattam, de el tudom képzelni. Tesóm, barátnőjét egy, azaz két repülőjeggyel lepte meg- ami azért nagy szó, mert pár éve kijelentette, hogy soha nem ül repülőre… mit tesz a szerelem. 🙂 Megkért, hogy a nyomtatott repjegyhez készítsek „valamit”, amiben jól mutat. Mondott pár mondatot, amit Ő el tud képzelni a „valamin”. A lecke fel volt adva…

Mivel tudtam, hogy ez egy nagy álma a lánynak, ezért akarva, akaratlanul is rózsaszín, piros, bordó (LIDL) papírokhoz nyúltam. A fejemben volt egy halvány kép, hogy nagyon meseszerű dolgot szeretnék alkotni, valami csodaszerűt.

Ez lett belőle!

Azt már az elején eldöntöttem, hogy arannyal is fogok díszíteni, ezért a címszöveg arany papírra került.

01

Fotók nem voltak, amiket megscrappelhettem volna, ezért a szövegeket és a párizsi nevezetességeket használtam.

02 08 03 04 05

Mivel nagyon üresnek érzetem az oldalakat felpakolás után is, bélyegeztem rá, de a legvégén az is kevésnek bizonyult, ezért utólag fröcsköltem is a kész munkára.

07 06

Az összehajtott A4es laphoz mértem az egész albumot, itt az utolsó oldalon láthatjátok a repülőjegy helyét. El kell, hogy mondjam nektek, imádom a NCSD címkéit és most nem magamat dicsérem, hanem szövegíró társamat, Veronikát, aki olyan jó érzékkel nyúl a szavakhoz, kifejezésekhez, hogy minden témához találok megfelelő címkéket. Ehhez is találtam bőven!

09 11 12 13

Az én fejemben ilyen, amikor egy álom valóra válik színes papírokon. Szerettem ezt az albumocskát készíteni! 🙂

1 hozzászólás

  1. Era

    Gyönyörű!!!! <3

Hozzászólás most!