„Veled lenni mindig csudajó”

szerző: ??

Aki régóta követi a blogot, az tudja, hogy minden évben karácsony tájékán a csapat játszik egy fotócserés játékot. Azaz mindenki küld egy fotót, kisorsolom őket, szétküldöm, és így mindenki készít egy meglepetés oldalt valakinek a csapatból. Mikor minden oldal elkészül így vagy úgy átadjuk egymásnak, és nagyon örülünk. :) Hogy ez a kis buli ne csak nekünk legyen izgalmas, minden évben játékot hirdetünk itt a blogon, mikor is hosszú-hosszú napokon át megmutatunk egy-egy oldalt nektek, az alkotó megnevezése nélkül, s mikor mindet láttátok, tippelhettek, hogy melyiket ki készítette. Az első tökéletes megfejtést adó versenyző pedig természetesen nem marad jutalom nélkül! ;)

Igaz idén kicsit későn jött el a játék pillanata, de a lényeg, hogy eljött, nem igaz? :) 12 oldalt mutatunk, 12 napon keresztül, majd a 12. napon hozunk egy űrlapot, aminek kitöltsésével részt vehettek a játékban. 4. nap, 4. oldal. (A szerk.)

Az ember élete során nagyon sok mindenért lehet hálás. Az én listámon az első helyen talán az egészség áll, hiszen, ez az ami a legnagyobb mértékben befolyásolja a boldogságunkat. Majd ezt követi a család. Hálásak lehetünk egy odaadó édesanyáért, egy vidám és szerető édesapáért, jófej tesókért, nah és persze a (leendő) anyós-após, sógor, sógornő is Isten áldása lehet. Most az utóbbinak állítottam emléket.

A fotócserés játékban Beus fényképét kaptam, aki a fotó mellékelt pár sorral meghatározta az alkotás fő témáját. Testvére barátnője nagyon kedves neki és az első közös képüket küldte el a játékra. Szerintem nagyon fontos, hogy meglegyen az összhang, és különösen jó, ha a (leendő) rokoni kapcsolat mellett erős barátság is kialakul. Beus igazán szerencsés, próbáltam így hát méltó ajándékot készíteni neki.

Egy nyers fából készült kör alapot használtam fel, amit több rétegben festettem le fehér festékkel. A maszatos, foltos hatás érdekében a jobb oldalon Pentartos gyöngyrózsaszín Media Mist Spray-vel fújtam le. Számomra most a legkedvesebb papírkészletet (Moonstruck) felhasználva egy kissé romantikus hatást értem el. Szándékosan csak az egyik oldalt díszítettem, de azt hiszem ez már kezd a védjegyemmé válni. A sok- sok kiegészítő; címke, chipboard szöveg, embossing csillagok, virágok és levelek játékosan ölelik körül a fekete-fehér fényképet.

_006 _002 _003 _004

Nagyon izgatott vagyok, remélem nagy örömet tudtam szerezni Beusnak!

 

Felhasznált anyagok:

Nyári rét: http://www.noicsizma.hu/termek/nyari-ret-tobb-szinben-15

200 kifejezés – matrica: http://www.noicsizma.hu/termek/200-kifejezes-matrica-761

Mosolyírás: http://www.noicsizma.hu/termek/mosolyiras-163

Színes szócímkék: http://www.noicsizma.hu/termek/szines-szocimkek-519

Csillagos stencil: http://www.noicsizma.hu/termek/csillagos-stencil-327

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!