Veled szép az élet

szerző: Hulman Edit

Amikor Edit megkérdezte, hogy lenne-e kedvem az egyik hónap vendégalkotója lenni, az első reakcióm hatalmas nagy örömujjongás volt, de abban a pillanatban eszembe jutott, hogy te jó ég, milyen újat tudok én mutatni „szakértő kollégáimnak”!! Megvallom őszintén bepánikoltam! 😀 De aztán arra gondoltam, hogy megmutatom nektek, hogy én mit szeretek a scrapbook-ban, mi a kedvenc stílusom. Aki ismer, annak nem mondok újat :D, ez a minimál!!

A mai oldal az én gyönyörű nagylányomról készült. Amikor először megláttam ezt a fotót, rögtön tudtam, hogy ebből egy nagyfotós oldal fog készülni. Még sosem csináltam ilyet, úgyhogy épp itt volt az ideje. (Azóta már készült másik is, a Scraproomos egyik gyakorlatra 🙂 )

Azt is most próbáltam ki először, hogy az alapkartonra nyomtatok! Bevallom, egy kicsit csaltam, mivel nincs 12es nyomtatóm, ezért a fehér alapkartont levágtam A4re és úgy nyomtattam rá a szöveget. Utána már csak összevarrtam egy Studio Calico-s papírral. Nem akartam túldíszíteni, szerettem volna, ha a fotó uralja az egészet . Úgyhogy csak egy NCsD felirat, pár címke, komment és kis pacák kerültek rá. Engem is utolért az aranyláz, ezért a feliratot csillámporral díszítettem.

Szeretem oldal lett!! éééés ami a legfontosabb, Katámnak nagyon tetszett, a kommenttől pedig nagyon meghatódott.

veledszépazélet1 veledszépazélet3 veledszépazélet4

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!