Veled szép az élet

szerző: Knieszner Anna

Gyakorlatilag soha nem csinálok oldalt/albumot magamról, mindig a gyerek áll a középpontban, de az a fotó annyira tetszik, hogy szinte magától mozogtak az ujjaim.

A 8. házassági évfordulónkat ünnepeltük Velencén, kettesben, a szobában behűtött pezsgő, virágcsokor várt, és úgy éreztem, muszáj ezt a pillanatot megörökíteni. Meg különben is, tényleg szép vele az élet…:) A nagy "&" jelet Silhouette-tel vágtam ki, a címfelirat természetesen chipboard, amire (antik) arany színű akrilfestéket vittem fel szivacs segítségével, úgy pacsmagolva, így egy kicsit rusztikus, érdes felületet kaptam. A legtöbb chipboard-ot meghagytam natúrnak, ahogy szeretem 🙂

Bal oldalt alul a háromszöges-nyilas chipboardot külön imádtam, mert a belőle kivágott kis háromszögeket is fel tudtam használni az oldal két sarkában is. 2 virág, néhány "enamel dot" (lakk-szerű műanyag pötty) és pár Sizzix-szel vágott levél, és kész is!

A papír adja magát, jobban nem akartam díszíteni, (néhány részletét a mintának azért arany lakkfilccel kiszíneztem…), önmagában is gyönyörű 🙂 (Teresa Collins "Life Emporium" 2 papírját használtam fel az oldalhoz).

Veled szép az élet 2 Veled szép az élet másik oldalról Veled szép az élet oldalról

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!