We are family

szerző: Ranga Sophie

Mikor a férjem barátja megkeresett, hogy nézegette az alkotásaimat, felcsillant a szemem, azt gondoltam, van remény! Nővérének szeretett volna ajándékot, idézem: „Nekem bármi jó. nem kell album, bármi kis akármi jó. Szereti az ilyen kis valamiket.” 😀 A lelkesedésem azért megmaradt!

Az ajándékba készített dolgoknál már előre izgulok, vajon sikerül-e eltalálni az ajándékozott ízlését, milyen lesz a fogadtatás. Mindenekelőtt azért igyekeztem megtudni, hogy milyen legyen az a kis valami. 🙂 Annyi útmutatást adott, hogy legyen benne pasztell, ezen túl viszont már szabad kezet kaptam. Sajnos közös családi kép nem volt, így adta magát, hogy négy fotó lesz az oldalon. Nehezítés képen még a fotónyomtatóm is megadta magát pár nappal a határidő előtt, így hiába volt meg nagyjából az oldal a fejemben, az utolsó éjszakát kénytelenek voltunk együtt tölteni, mert hozta a ”futár” az előhívott képeket.

Azt gondoltam, hogy virágokkal, kis tüllel, csipke stencillel talán nem nagyon nyúlok mellé, elrendezésben pedig egy klasszikusabb verziót választottam. A fotókat kicsit kiemeltem, alájuk öregített újságpapírt tettem. Az akvarell papír szélét picit megtépáztam, az egész oldalt pedig egy kraft kartonra ragasztottam.

IMG_8957.1 IMG_8960.1 IMG_8970.1 IMG_8974.1

Nem kellett sokáig izgulnom, még aznap átadásra került, és úgy tudom, tetszett is! 🙂

1 hozzászólás

  1. Ez melyik stencillel készült? Csodaszép! 🙂

Hozzászólás most!