Weekend

Szerző: Dömötör Petra

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én gyakran papírhoz, vagy díszítőelemhez keresek szkreppelni való fotót. Így történt most is. Adott volt egy óriási ananász csipi, amivel nagyon szerettem volna egy oldalt készíteni. Imádom az ananászt, imádom a flamingót, imádom a Monstera leveleket, amik mostanában annyira divatba jöttek, és azt gondoltam, végre lesz nekem is szuper trópusi ananászos-flamingós oldalam! Keresgéltem a jó vidám nyári nőicsizmás papírok között, és bújtam a nyári fényképeimet, de sehogy sem akart rózsaszínes oldallá összeállni. Lett viszont helyette sárga, ami nem túl meglepő tőlem mostanában.

Ez a cuki fotó a citromkarikás köralbumomból maradt ki. A Duna-parton készült, a Rómain, ahova nagyon gyakran lejárunk a fiúkkal bicajozni, kavicsot dobálni, halazni. 10 percre van tőlünk, így a nyugisabb, semmittevősebb nyári hétvégéken általában itt kötünk ki. A fotó különlegessége, hogy kicsi fiam is (viszonylag) mosolyog rajta, ő ugyanis általában széttrollkodja a képeket. Azt meg pláne imádom, ahogy a nagyobbik fiam puszit ad nekem. Ő ilyen csupaszív kisfiú, rengeteg puszit és ölelést kapok tőle, ő a támaszom, a nagy, okos kincsem.

Amikor elkészült az oldal, felmerült bennem a kétely, hogy illik-e az ananász a Római parthoz. Meg a citromos papír az ananászhoz. Meg a száradó ruhákhoz hasonló elrendezés az ananászhoz. Igazából nem. De nem baj J

Felhasznált termékek:

Ananászok

Hello nyár, rád vártam alkotócsomag

Nekem a balaton a riviéra matricaív

 

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!