40 év

szerző: Királyfalvi Bea

A hétvégén nagy családi rendezvényre voltam hivatalos, ugyanis az én drága Keresztanyám nyugdíjba vonult. Ezen alkalomból sokan összegyűltünk, hogy megünnepeljük őt. Nem érkezhettem üres kézzel, valami maradandót szerettem volna neki adni és mi mást húzhattam volna elő a tarisznyából, mint egy vászonképet.

Őszintén megmondom, nagyon rágörcsöltem, mert valami igazán jót szerettem volna neki ajándékozni. Ő egy nagyon pozitív, sugárzó személyiség ezért a vásznon használt színek, nem véletlenek. 40 évig volt óvónő, ezért választottam ezt az idézetet.

01

Felhívnám a figyelmeteket, a két kép szimbiózisára, ahogy a fekete és a fehér ellentétesen találkozik, ezzel is lekövetve az évek múlását. Ez persze nem volt tudatos, csak amikor egymás mellé raktam őket, azonnal feltűnt.

02

Ecoline-t használtam az alaphoz, arra stencileztem. A pillangók nem voltak tervben, de annyira egyenesre sikerültek alul a négyzetek, hogy valamivel muszáj voltam megtörni. Stencilre stencilezni…háááát, nem véletlenül nem tanítanak ilyeneket… de nem volt mit tenni így maradt…

 03 05 07 08 10

Két, könyvből kitépett fecnit is beledolgoztam a vászonba. A géz darabokat pedig dekupázs ragasztóval ragasztottam fel, ami azért jó, mert szuperül megkeményszik és térben marad a géz.

04 06

11

Számomra a legnagyobb öröm olyan embernek ajándékozni -bármilyen általam készítette dolgot- , aki úgy tud neki örülni, mint ahogy Ő is. Remélem ezt az érzést már ti is megtapasztaltátok!

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!