A csillagok, a pauszpapír és a szerelem :)

szerző: Garabics Niki (Kakukkmanci)

Biztos vagyok benne, hogy legtöbbeteknek – ahogy nekem is – volt olyan romantikus estéje, hogy a tóparton ültetek a kedvessel és bámultátok a csillagokat. Meg van a kép ugye?  🙂 Nos igen, azt tartja a hiedelem, mint ahogy abban a bizonyos Nagy Könyvben, úgy a csillagokban is meg van írva a sorsunk. Talán ezért is olyan izgalmas dolog együtt szemlélni a csillagokat. Na, de most térjünk rá az oldalra:

Valentin nap közeledtével talán nem túlzás azt állítani, hogy amikor megláttam Edit csillagképes backgroundját, azonnal szerelmes lettem belé. Egyből megfordult a fejemben, hogy a Crate Paper Kiss Kiss kollekciójával milyen szuper párost alkotnak majd.

Lehet, hogy fáziskésésben vagyok, de nekem mostanság az arany és a pasztell színek együttese nagyon bejön, ezért is használtam ehhez az oldalhoz különböző színű pauszpapírt. Jelen esetben a pausz rögzítésére a varrást választottam, mert teljesen jól passzol a designer papíron futó egyenlítő vonalaihoz. És miért szeretem még a pauszt? Mert nem harsány, de mégis elképesztő tartása van! Ezt a tulajdonságát használtam ki és a levarrt szíveket elkezdtem felhajtogatni, majd erre ültettem rá a csillagkép backgroundot, melyet előtte (nem mindenhol) aranyporral domborítottam. Valahogy szerettem volna a csillagkép motívumot a fehér papíron is érzékeltetni, ezért a backgroundot stencillé varázsoltam.  A domborító tintapárnát jól rányomkodtam, hogy biztosan elérje a papírt. Egy kis arany domborító por erre is és voilá, készen is voltam az inverz csillagképpel.

Hogy ne kelljen a csillagos égboltra nyárig várni, szívből ajánlom nektek ezt a backgroundot és persze a többi „szerelmes” kiegészítőt.

IMG_0263 IMG_0268 IMG_0272 IMG_0275 IMG_0641

+1 TIPP: A varrást a papír hátoldalán mindig leragasztom, hogy rögzítsem azt, így nem bomlik fel később!

IMG_0621 IMG_0622 IMG_0623 IMG_0624

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!