A csillámhegyen is túl…

szerző: Tihany Tamara

…ott, ahol az én pici Dorcikám lélekben álló nap pillangókat kerget… 😀 Dorci a család lepkevadásza, nem is kérdés. Hablelkű, tündér jószívű, békeaktivista, olyan aki a légynek sem ártana (kivéve ha a légy neve Lilla, és szemtelenebb, mint a piaci. 😀 ). Ő voltaképpen maga a nagybetűs csilllámpóni, úgyhogy nem volt kérdés, hogy csillámpónis szülinapi meghívó kell neki.

Mondjuk kicsit hazudok, mert eleinte még a buli is óriási kérdés volt, nemhogy a meghívó. Mert hát bevallom töredelmesen, hogy nem a kedvenc programom a szülinapi bulik szervezése, így aztán szegény másodszülöttemnél ezt rendre el is sunnyogtam… Ő meg ugye végtelenül türelmes, így lehetséges, hogy még a hatodik szülinapja is party nélkül múlt el….

De azért a csillámpónik is megbokrosodnak néha ( jézusom, hova tudom ezt még fokozni?? 😀 ), és most az egyszer megesett, hogy kb március óta rágja kitartóan a fülem, és néha már a Csizmáskandúr tekintet is bevetette, és úgy könyörgött egyre intezívebben. Na, erre még Kalib kőszíve is megolvadt volna, nemhogy az enyém.

306C354AC

Így esett, hogy 3 hónap késéssel ugyan, de csak neki kezdtem a valaha volt legnagyobb és legemlékezetesebb óvodás kerti party megszervezésének, amihez már a meghívó is rendhagyó kellett legyen, mert ritkán csinálom ugyan, nade akkor aztán nagyon….

Kinyomtattam a meghívó szövegeket, addig Dorcus megrajzolta a gyerekek jelét egy picurka papírra. Aztán amíg én szíveket vágtam, ő szignózta a meghívókat. Végül ragasztottam, varrtam, bepakoltam a papírokat egy átlátszó fóliából varrt zsebbe, tettem melléjük csillámpóni csipit, meg flitter, az egyik oldalra egy kis meghívó csipit is, aztán levarrtam, és slussz-passz. Jöhet a buli.

IMG_1124 IMG_1127 IMG_1128 IMG_1130 IMG_1136 IMG_1140 IMG_1142 IMG_1143

A tanulságot Dorcikám vonta le este, elmondom nektek is, hogy ne kelljen gondolkodnotok rajta: "Igaz anya, hogy ha valamit nagyon akarunk, akkor sose szabad feladni??" Ide azért illik egy szívecske a végére, nem? 😀  <3

Felhasznált termékek:

Meghívó chipboardok: http://www.noicsizma.hu/termek/meghivo-chipboard-csomag-1166

csillámpónis shaker csomag: http://www.noicsizma.hu/termek/a-csillamhegyen-is-tul-1169

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!