Oly sok szeretet

Szerző: Kocur Márta

Annám egyik óvónénije nemrég ünnepelte kerek születésnapját. Ezen apropó kapcsán mi, szülők, összedugtuk a fejünket és hosszasan ötletelni kezdtünk, hogy mivel is lephetnénk meg őt. Több minden is felmerült, de végül egy nagyon személyes kedvességet találtunk ki – minden gyerkőc készített neki egy rajzot, amelyet én egy albummá fűztem össze. Sajnos nagyon kevés idő állt a rendelkezésünkre, gyakorlatilag két teljes nap nehezítve egy hétvégével, hogy elkészüljünk az ajándékkal, így szinte az utolsó pillanatban sikerült befejeznem. Örömteli volt látni, ahogy a szülők egymást mozgósították és gyakorlatilag egyként izgultunk, hogy sikerüljön egy szép meglepetést szereznünk mindenki Reni nénijének.

Mivel gyakorlatilag két órám volt az elkészítésére, ezért próbáltam az albumból a maximumot kihozni. Persze, elbírt volna még több díszítést, de így azt gondolom, hogy tényleg a gyerekek rajzain van a hangsúly, azok állnak a középpontban.Spirálkötéssel fűztem egybe a rajzokat; a borítóra pauszpapírt ragasztottam, hogy tompítsa a domináns virágmintás papírt, így erre került a díszítés. A „Boldog születésnap” feliratot piros tintával színeztem, és az új tavaszi zsongás chipikből is használtam néhányat. A borító belső oldalára az ovis chipikből ragasztottam, ill. az átlátszó matricákból itt is felhasználtam néhányat – tényleg mindenféle témához nagyszerűen illenek (de ezt már sokszor mondtam, szerintem :))

Az album készítése közben nagyon izgultam, hogy vajon tetszeni fog-e a végeredmény, és megható volt a gondos kis kezek által készített rajzocskákat rendezgetni. Szeretem-projekt lett belőle 🙂

Felhasznált termékek:

Tavaszi zsongás

Isten éltessen

Ovisok

Mesés az élet!

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!