Emma 6 éves

Szerző: Szabó Izabella

 

Kislányom nyár elején ünnepelte a hatodik szülinapját. Ebből a kedves emlékből készítettem egy minialbumot, amelyhez a Fieszta alkotócsomagot használtam.

 Alapnak 2x 30,5×15 cm fehér alapkartont használtam, amelyet középen meghajtottam, majd egymásra csúsztattam a két  kartont, összeragasztottam. A középső hátsó oldal kivételével minden oldalt díszítettem.

Az album elejére került egy Tavaszi keret chipboard, amelyet csillámos festékkel festettem be. A felíratok színes betűmatricákból és szómatricákból készültek. Díszítésnek még virágos matrica és flitter is került a borítóra.

Az album első oldalára egy fotómontázs került. Ez az egyik kedvenc fotósorozatom, hálás köszönet érte a fotósnak. Ez egyszerű oldal, amelyet csak egy szócímke díszít, alatta pausz papír és sima műszaki és mintás papír van rétegezve.

A középső oldal elkészítéséhez Scameo vágógépet használtam. Mivel itt van duplán ragasztva a papír, így szépen lehetett kivitelezni a kivágásokat. Három különböző kört vágtam rá, a legnagyobb alá csúsztattam a fotót Emmáról. A többi kört mintás papírral és chipboardal díszítettem.

A harmadik oldalon a fotót mintás papírral emeltem ki, amelyet a fotó alatt elcsúsztattam. Színes papírokból girlandot készítettem ezeket varrógéppel a papírhoz rögzítettem. Az oldalt tovább díszítettem virágos- és szómatricával.

 Az utolsó oldalra került egy közös fotó a kis barátokkal. Ez az oldal is kevés díszítést kapott. Itt is chipboardokat és matricákat használtam.

Felhasznált anyagok:

Fieszta alkotócsomag

 

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!