A fekete-fehér trend

szerző: Posta Juli

Több 2014-es „hivatalos” trendről számoltam már be, most egy megfigyelésemet szeretném megosztani veletek. Nem tagadom, sokat lógok a neten böngészek scrap témában, csodálom mások oldalait és mindeközben arra a jelenségre lettem figyelmes, hogy talán nem túlzás kijelenteni, divat a fekete-fehér. Persze az is lehet, hogy soha nem ment ki a divatból… 🙂

DSCF8243

2.

(studiocalico.com)

A fekete-fehér képek biztosan nem. De mi a titok? Sok válasz létezik, mert egyszerű, mert időtlen, mert adaptálható, etc. De, egy dologban minden szakember egyet ért: mert nincs semmi zavaró tényező, azaz a színek nem vonják el a figyelmet a lényegről. A fekete-fehér fotó megállít. Aláhúz. Elgondolkoztat. Kitűnik.

DSC00806

És mi a helyzet a papír piacon? A nyári kollekciók majd mindegyikében találunk bátor, nagy mintás fekete fehér papírokat:

4.   5.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A vezető cégek designerei egy kis csavart vittek az eddigi fekete- fehér koncepcióba, így már nem fekete – fehér oldalakról beszélünk kis színnel fűszerezve, hanem, a nagyon is harsány, színes motívumokat emelik ki, a merész fekete-fehér mintákkal.

 

photo.php

7.

(pinterest.com)

aláiras1

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!