A velocipédes füzetborító normális, vagy lázadás?

szerző: Belső Olga

Nem is olyan meglepő módon az utóbbi idők NCsD chipboardok közül a velocipéddel estem végképp szerelembe (hát nem is tudom… említettem-e már, hogy mennyire bírom mostanában a steampunkot? 😀 ). Direkt nem használtam fel, őrizgettem, tartogattam, mint a legfinomabb falatot, hogy majd egyszer, amikor minden csillag együttáll hozzá, készítek belőle valamit (vö. örömünnep). És mivel pont betelt a jegyzetelős füzetem, gondoltam, ez lesz az, egy borító!

Alapozás után felragasztottam a chipboardokat, a két sarokba egy-egy fél, Sizzix-szel kivágott fogaskereket, középre pedig a velocipédet. Ezeket is lealapoztam, majd lefújtam az egészet szürke misttel. Ahogy száradt (hőlégfúvóval segítettem neki), úgy kenegettem ecsettel, így ilyen érdekes felületet kaptam.

Alul stencil segítségével vasoxid pasztát kentem fel, jobbra fönt pedig struktúrpasztába kevertem fekete akrilfestéket, és ezzel vittem fel a damaszk mintát. Ez után lekentem fekete akrilfestékkel a velocipédet, mert azon mutat jól a lila mázpaszta. Fekete alapozás nélkül ugyanis nem jön ki szépen a mázhatás.

Most jött az ezüstszínű viaszpaszta, amivel mindent jól megkenegettem, majd felragasztgattam a díszítőelemeket.

 Hát nagyjából ennyi. És igen, összejött az örömünnep 🙂 .

DSCF3072

DSCF3065

DSCF3066

DSCF3068

DSCF3069

DSCF3070

1 hozzászólás

  1. Excellent, what a webpage it is! This webpage presents useful data to us,
    keep it up.

Hozzászólás most!