Ajándék mini album

szerző:: Czakó-Radványi Piroska

A munkahelyemen karácsony előtt az a szokás, hogy kihúzzuk egymást, és 3 napig kedveskedünk valamivel az illetőnek. Sok csoki meg apróság mellé én idén a következő mini albumot készítettem el kedves kolléganőmnek – első albumom, amit fénykép nélkül készítettem.

Az album 3 lapcsíkból áll, melyeket nem középen félbehajtottam: a rövidebbik oldal hosszát a NCsD kártyák adták meg, a hosszabbikét a 6”-es papírok, kis fehér margót hagytam mindenütt. A hajtás mentén minden lapot tűvel átlyukasztottam, majd arany cérnával összefűztem őket. A kis oldalakra ráragasztottam a kártyákat, a nagy oldalakra a WRMK keret vágójával kereteket vágtam, amikbe így egy-egy 9×13-as fényképet lehet felülről bedugni (egyébként jól mutatott csupán a színes papírral is, de már nagyon fel akartam avatni az új szerzeményemet…). A keretek aljára egy-egy chipboardot ragasztottam, ez az egyetlen dísze az albumnak.

Mivel ez az összefűzés így nagyon sérülékeny, egy doboz lett a borítója. Ennek tetejére szintén vágtam egy keretet, egy füstfóliázott chipivel és shaker boxszal díszítettem.

Íme:

02 03 04 05 06 07 08 09 10

 

Felhasznált anyagok:

Karácsonyi kártyák http://www.noicsizma.hu/termek/karacsonyi-kartyak-270

Karácsonyi ágak, indák http://www.noicsizma.hu/termek/karacsonyi-agak-indak-971

Klasszikus karácsony chipboard csomag http://www.noicsizma.hu/termek/klasszikus-karacsony-284

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!