Ajtók

Szerző: Szabó Izabella

 

Az idei őszi scrapbook táborban Zsebi Eszterrel közös workshop keretében Travelers Notebook  albumot készítettünk  az Ajtók készletből. Inspirációnak Eszter  karikával összefogott, én pedig egy egyszerűbb, tűzött noteszalbumot mutattunk a tábor résztvevőinek.

 A méretre vágott papírokat  (fehér, sima műszaki rajzlap és mintás papír a készletből) félbehajtottam és két helyen tűzőgéppel megtűztem. Így lett meg az alap album. Arra figyeljünk, ha túl vastagok a papírok, akkor inkább kevesebbet tűzzünk össze. Összehajtás után a papírok nem lesznek egyformák, ezért kicsit igazítani kell rajta, hogy a szélek ne lógjanak ki, ez egy  fémvonalzóval és művészkéssel szépen kivitelezhető.

Ezt követően az oldalakat mintás papírokkal valamint NCSD díszítőelemekkel díszítettem. A készleten kívül még használtam virágos matricákat is, amelyek nekem nagy kedvenceim.

Ezen az oldalon az NCSD chipboardot csillámfestékkel kentem be. Szeretem a csillogós díszítőket és nagyon tetszik, ahogy keretet ad a fotónak az indás chipboard.

Sokszor használok varrást díszítésnek, amely általában szabálytalan. A festékpöttyöket szintén szeretem használni. Ezeket a pöttyöket általában akrilfestékkel készítem, amelyet kicsit felhígítok vízzel, hogy lehessen fröcskölni

Ez az oldal egy picit már technikásabb. A fotó fölé pauszpapírt tettem, amelyre vágógép segítségével egy kört vágtam. Ezt úgy helyzetem a fotóra, hogy csak a kislányom felsőteste látszódjon. A fotóra a pauszt varrással rögzítettem. Rögzítés előtt csillámos ragasztóval szíveket készítettem. Szerintem ez az egyszerű díszítés különlegessé tette az amúgy egyszerű fekete-fehér fotót.

Nagyon köszönöm a tábor résztvevőinek a megtisztelő figyelmet, amit a workshopon kaptunk.

Felhasznált termékek:

Ajtók TN tábori alkotócsomag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!