Anyák napi képeslapok – 2.

szerző: Czakó-Radványi Piroska

A Virágosat álmodtam papírkészlet http://www.noicsizma.hu/termek/viragosat-almodtam-papirkeszlet-a5-1487 olyan gyönyörű, hogy készítenem kellett belőle néhány képeslapot. Semmi ördöngösség nincs bennük, és akár ballagásra is elkészülhet még, olyan egyszerűek.

Az első képeslaphoz 3 cm széles csíkokat vágtam a papírkészlet 3 papírjából, és egy mintalyukasztóval végig lyukasztottam az egyik hosszú oldalt. Egymásra rétegeztem a csíkokat, és mielőtt felragasztottam volna a képeslap alapra, ráragasztottam a papír szélére a barackvirág színű szalagot. A szalagból készítettem egy kis masnit is. A felirat mellé 2 mini papírrózsát és egy matricát ragasztottam.

A másik képeslaphoz segítségül hívtam Pinterest barátomat, mert nem tudtam elszakadni a kivágott papírcsíkoktól 😛 A domborított pöttyös papír + szalag kombó végül megadta az ihletet: Egy a képeslap méreténél kisebb alapkarton darabot 2/3-ig domborítottam, majd az előző képeslapnál is használt papírcsíkokkal eltakartam a határvonalat. Mielőtt ezt a fehér kartont felragasztottam volna a képeslapalapra, ráragasztottam a szalagot. Vágtam még egy a szalaghoz hasonló színű papírból egy hátteret is, és így ragasztottam rá őket a képeslap alapra. A kivágóív koszorúját chipboard kartonnal megemeltem, erre került a felirat, majd még egy virág chipboard és néhány flitter. 

 

Felhasznált termékek:

Ezt mind tőled tanultam

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!