#anyjalánya

szerző: Hámos Beáta
Tihany Tamara vázlatkihívására készítettem ezt az oldalt. Nagyon tetszett a szigorú elrendezésterv, mégis a saját ízlésvilágomra formáltam azáltal, hogy nem vettem túl komolyan. J Kedvet kaptam egy 8.5×11” (magyarán mondva nagyjából A4-es) méretű oldal elkészítéséhez, és aki már készített ilyet, az tudja, hogy teljesen máshogy kell megtervezni, mint egy négyzet alakú oldalt – de élveztem ezt a feladatot!

004w

Régóta várakozik a fiókomban a „MME Sky’s the limit” kollekciója, így erre esett a választásom. Előhúztam néhány régebbi fotót a fiókból: egy igazi anyja-lánya estét örökítettem meg. Kisebbik lányom beteg volt, így ő a nagyszülőknél maradt és a nagyobbik gyerkőccel csaptunk egy görbe estét a Mekiben. Az evésen kívül még azzal szórakoztunk, hogy vicces fotókat készítettünk magunkról, így volt miből válogatni a scrapbook oldalra, szerettem volna, ha ez a jókedv visszaköszön az oldalról.

005w

Az elrendezéstervet követve a kollekció papírjait használtam fel, valamint apró matrica kiegészítőket, gombokat, kapcsokat. A kedvencem a címfelirat volt: szeretem ezeket az új hashtageket: nagyon könnyű velük dolgozni. Egy kis festékkel és glossyval kentem be és máris készen volt a címem!

007w

 

Már csak egy kis pacázás volt hátra (+némi száradási idő) és már mehetett is az albumba az oldal!

HB_alairas

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!