Az elmúlt évek karácsonyai

szerző: Reidl Krisztina

Nagyon megörültem, amikor Edit felkért vendégalkotónak a NCSD Blogra! Amikor pedig megkaptam A Csodák Ideje mini alkotócsomagot, egyből beindult a fantáziám, mert olyan gyönyörűséges, mint egy álom!

Elsőként a kék színű papírokból készítettem egy dupla oldalt az elmúlt évek karácsonyainak emlékezetes pillanataiból. Számomra a karácsony meghitt, ünnepélyes családi körben átélt csoda, de fontosnak tartom a rákészülést is. Általában elutazunk valahová, jó esetben egy olyan helyre ahol már havazik és megnézzük más országok hogyan is ünnepelnek. Szóval utazás, havas hegyek, karácsonyi vásárok, majd a gyertyagyújtások, templomi készülődés és a gyerekek ünnepi előadása, végül a maga a Szenteste és a Karácsony családi körben.

Nagyon szeretem a dupla oldalakat, szép kompozíciót lehet kihozni belőle és tele lehet pakolni mindennel, ami csak az ember keze ügyébe akad. Ennél a dupla oldalnál a letisztultságra és harmóniára törekedtem, azt szerettem volna, ha a fehér, kék és a chipboard natúr színei dominálnak. Kedvencem a bokeh mintás pausz volt, amit végül nem vágtam fel csillagokra, hanem meghagytam a maga szépségében és sizzixszel kivágott csillagokkal is díszítettem.

2

3

4

5

6

8

91

Remélem ti is kedvet kaptok a dupla oldalakhoz!

Felhasznált anyagok:

A csodák ideje – mini alkotócsomag

Sorházak

Gravírozott téli keretek

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!