Az Én világom

Az én világom

Augusztus elején Kroki Mariannál jártam, az esztergomi klubon. Még többet megtudtam a füstfóliázás rejtelmeiről – de mivel már kicsit túl sokat dolgoztam arannyal az elmúlt időben, úgy gondoltam, most az ezüst változatot fogom kipróbálni és egy új technikát is: ezúttal egy nagy (12×12-es) sablon segítségével vittem fel a füstfólia ragasztót és száradás után erre dolgoztam rá az ezüst füstfólia lapokat. Nagyon izgalmas kísérlet volt.

Mariann csodás készletei közül a We R Memory Keepers Chalkboard papírjait választottam – viszont ott álltam koncepció és egy igazán odavaló fotó nélkül. Szerintem ez gyakran előfordulhat egy workshop vagy egy tanfolyam alkalmával: nem tudjuk befejezni a helyszínen az oldalunkat. Amit ilyenkor érdemes szem előtt tartani az az, hogy a technikát sajátítsuk el, lessük el a fortélyokat és szerezzünk be minden eszközt, hogy az oldalt vagy albumot otthon be tudjuk fejezni – vagy akár egy újat is alkothassunk.

Napokig gondolkodtam, hogy mi illene igazán a félkész oldalamhoz, de aztán szerencsére összeállt a kép: egy kicsit titokzatos fotót választottam magamról, amin csak félig vagyok rajta. A címet már kiválasztottam: „Az én világom” – de kivételesen az oldalhoz fűződő gondolataimat meg akartam tartani magamnak, ezért azok az oldal hátuljára kerültek. (Ezért a titokzatos fotó.)

Kiegészítőként a NCsD toll chipboardokat színeztem akvarell ceruzával és még néhány apró díszítőelemet választottam. Az oldal alá egy átlátszó, ezüst csillagokkal díszített fóliát tettem és összevarrtam azt az eredeti papírral.

Az arany mellett az ezüstöt is bátran ajánlom mindenkinek! Különösen jól passzol fekete-fehér képekhez!

002

003

005

006

009

010

HB_alairas

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!