Barcelona minialbum

Szerző: Ranga Sophie

Végre, végre elkészültem a Barcelonás albummal! Két évvel ezelőtt kapta anyukám ezt az utazást 60. születésnapjára. Az ott készült, előhívatott fotók pedig türelmesen vártak rám egy dobozban…

A családunkban nincs hagyománya a nagy ajándékoknak, de erre a jeles alkalomra mindenképp valami maradandó élményt szerettünk volna adni. Többször említette, hogy életében legalább egyszer szeretné látni a Sagrada Famíliát. Elég kézenfekvő volt a meglepetés. Persze neki nem, csak nekünk J. Négyen keltünk útra a nagy napon, anya, lánya(i), unokája (Véda még egyéves sem volt, kis cuki ) és jaaaj, de jó volt így együtt! Tartalmas, láblejárós, nevetős… igazán maradandó élmény!

A temérdek fotóból eddig csak egy oldalra (http://www.noicsizma.scrapup.hu/egyeb/barcelona/) futotta, de az utazós készlet megmentette a becsületemet J. Az album Védus rosszcsontsága nyomán készült: szétdobált egy társasjátékot, aminek kelléke egy naptárszerű, lapozós füzetke. Jellemzően nem vagyok boldog, ha ilyesmit csinál, most viszont kifejezetten örültem, hogy ötletet adott :D.

Nagyon egyszerű, és szerintem karikával is működik. Ha érdekel, szívesen készítek tutorialt majd

Felhasznált anyagok:

Ott vagyunk már? Alkotócsomag

Apró betűmatrica

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!