Boldog családom

szerző: Kocur Márta

Boldog családom

Nagyon örültem, amikor újra raktárra kerültek a shadow box-ok, négy darabra azonnal le is csaptam J Elhatároztam, hogy az egyéb ajándékok mellé a nagyszülők és barátaink egy-egy ilyet is kapnak, szinte biztos voltam a sikerükben; na meg persze magunknak is készítettem belőle. 

Sajnos időhiány miatt már csak az egyiket sikerült lefotóznom, amelyet az én szüleim kaptak. Az idei (vagyis már tavalyi, még szokni kell J) karácsonyi fotózáson készült családi fotót tettem bele, viszont a Generációk alkotócsomagot használtam fel hozzá, hogy időtálló legyen, ne kizárólag csak karácsonykor dekorálja a házat. De ezt a részét majd anyukámra bízom (ismerve őt, egész évben a zongora tetején fog állni J).

Nagyon szép ez az alkotócsomag, gyönyörű strukturált papírokkal és nagyon cuki családos chipboardokkal. A filc masnikról már nem is beszélve! Nem gondoltam volna, de három shadow box-ra elegendő díszítőelem van benne, így bőven tudtam dekorálni, meglehetősen könnyedén ment, hiszen minden mindennel szuperul összhangban van. Mivel a shadow box-nak mélysége van, én meg életemben először készítettem ilyet, a 3D-s ragasztókockás megoldásoknál tovább nem merészkedtem, de így is szépen kiemelkednek a háttérből.

Nagyon belejöttem a készítésébe és rendkívül élveztem, csak ajánlani tudom mindenkinek! 😉

Felhasznált termékek:

Generációk alkotócsomag 

Shadow box

Rengeteget nevettünk 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!