Őszre hangolódva

Szerző: Kocur Márta

Szeptember közepén egy hétvégét töltöttünk az Alacsony-Tátrában barátainkkal. Két és félnapnyi kikapcsolódásra volt lehetőségünk, de mintha négy nap lett volna, annyi mindent csináltunk! J Sétáltunk, gyönyörködtünk a természetben, ettünk, beszélgettünk, játszottunk, filmet néztünk, túráztunk, szalonnát sütöttünk, utaztunk, nagyokat nevettünk és sokat fotóztunk is (én egészen biztosan 😀 ). Ezekkel a képekkel töltöttem meg az Edit által tervezett egyedi traveler’s notebookomat, amely a Felvidéki Scrapnap délutáni workshopjának egy részét alkotta.

Nagyon hálás vagyok Editnek többek között azért is, hogy akvarell papírokkal teli TN-t tervezett nekünk, izgalmas kísérlet volt számomra is, és imádom a végeredményt!  Nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik az akvarell papír, és ezt igyekeztem is kihasználni. Mivel az alkotócsomagban csak 2 db fekete-fehér mintás scrapbook papír volt, amelyeket főként kiemelésekre használtam, az oldalak hátterét vízfestékkel készítettem el. Teljesen hanyagul, bő vízzel és kevés festékkel megfestettem egy-egy hátteret, majd hőlégfúvóval rásegítettem a száradásra (egyébként nélküle is egész gyorsan száradt). Azért használtam kevés festéket (jól felitattam egy papírtörlőre), hogy a színes háttér ne vigye el a szemet és a lényeget az amúgy is színes és mozgalmas fotókról.

Miután megszáradt egy oldal, nekiálltam díszíteni a csomagban található extra kivágatokkal, chipboardokkal, matricákkal. Szinte minden oldalra pacáztam is fekete media ink-kel.  Bevallom, nem szoktam gyakran pacázni, de itt annyira belejöttem, hogy tuti gyakrabban fogom alkalmazni az alkotásaimnál, nagyon feldobja az oldalakat.

A traveler’s notebook-kat egy Sophie által tervezett bőrkötéses borítóval fogtuk össze, így mindenki elkészíthette a saját kis utazónaplóját – amelyek nem mellesleg rendkívül bájosra sikeredtek.

Ha eddig csak eljátszottál a gondolattal, hogy akvarell papíros TN-t szerezz be, szerintem mindenképp megéri kipróbálni!

Felhasznált termékek:

A boldogság itt kezdődik

Légy laza élni jó mini

Pálmalevelek mini

Papírhajók

Tengeri csodák

Doodle-s keretek

Gravirozott szívek

Életreszoló dekorgumi címek

Arany textilbőr

Apró betűmatrica

Miénk a világ matrica

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!