Boldogság veled minden perc

szerző: Suhai Hajnal

A múlkor igértem, hogy a kis kuponfüzet után folytatás következik. 

Ha az embernek az unokaöccse egy picit a nevelt fia is, akkor a megredelt kuponfüzeten  kivül  készit egy albumot is, csak úgy…és azért is, hogy legyen hová /mibe dokumentálni a kupon füzetben levö, az ajándékozótól kapott "finomságokat", programokat. 

 

A játékkártya csomagból  készitett  mini albumot már nagyon régen láttam egy videóban, de mostanig nem készitettem el. Az alkotó a videóban  52 kártyát használt, az albumot a párjának készitette  és a boritón az volt, hogy: 52 dolog, amiért szeretlek. 

 

Én 12 darab játékkártyát  használtam és úgy állitottam össze az albumot, hogy:  egy  kártyalap, amelyre egy 2"x3" függöleges fotót  lehet ragasztani,  majd egy tag/cimke, amelynek hátlapjára a fotó/k történetét lehet irni/dokumentálni  és megint egy játekkártya,  amelyre  egy 2"x2" fotót lehet ragasztani.

 

Az albumot szalaggal kötöttem össze,de lehet akár album karikát is használni. Az  album boritó  gerincét picit nagyobbra készitettem, hogy bövithetö legyen és kész is volt az album.

Készitettem egy ajándék dobozt is, amely picivel nagyobb, mint az album maga, azért, hogy kényelmesen lehessen beletenni, illetve kivenni az albumot. A doboz zárásához kis  mágnest használtam.

 

Ez az album nem csak Valentin napra készithetö, aki nem ünnepli a Valentin napot, az gyors albumként elkészitheti  névnapra, születésnapra, de évfordulóra is. A szinvilágával  variálva lehet pasis, csajszis, de ha gyerek játékkártyát használtok, akkor akár a szülinapi bulit is dokumentálhatjátok lányos és fiús kivitelben.

 

 

 

Felhasznált termékek:

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!