Cute little girl- fotócserés játék 2016 4. rész

Tavaly év elején nagy sikere volt a csapat fotócserés játékából készült játéknak, ezért arra gondoltunk, hogy ismételjük meg idén is. 🙂 Nyolc napon át (mivel Niki sajnos nem vett részt idén a játékban) minden nap megmutatunk egy oldalt leírással, de szerző nélkül, itt a blogon. A kilencedik napon pedig tippelnetek kell majd, hogy szerintetek melyik oldalt ki készítette. A helyes megfejtő természetesen idén sem marad ajándék nélkül! 🙂 (a szerk.- Tamcsi)

Következzen a negyedik oldal:

Akkor most itt színtvallok: mikor megkaptam ezt a fotót, teljesen padlót fogtam. Egyszerűen ötletem sem volt mihez kezdjek vele. És ráadásul éppen Editnek kell oldalt készítenem belőle?? Hetekig csak agyaltam rajta…Aztán az utolsó pillanat elötti pillanatban előhívattam két méretben, és fölé ültem meghallgatni, hogy mit mond nekem. 😀

Ez egy elkapott pillanat, ami bizonyára nagyon sokat mond Editnek, ha ezt küldte el a fotócserés játékra. Megpróbálta hát erre koncetrálni, és a pillanat varázsára tenni a hangsúlyt. Nem technikáztam semmit, igyekeztem viszonylag egyszerűre venni az oldalt, hogy a fotó domináljon.

Persze az utolsó pillanatban sikerült a fotóra ejtenem egy bélyegzőt, amit már nem állt módomban helyrehozni, de sebaj, megelőlegeztem Zorkának egy kis tetkót a lapockájára. 😀 (Azt hittem észre sem lehet venni, de Editnek ez volt kb. az első kérdése 😀 )

20160108_104755_resized 20160108_104804_resized 20160108_104813_resized 20160108_104920_resized

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!