December napjai Beus módra

szerző: Királyfalvi Bea

Ti hogy álltok a December daily-tekkel?

Nekem már csak 3 nap hiányzik, hogy kész legyen a teljes decemberem. Idén a snap albumom keretén belül készítettem el a December napjait. Vásároltam hozzá külön papírkészletet, és a flitter csillagok díszítésével, igazán karácsonyi hangulatúra varázsoltam a kis kártyákat.

Mutatok néhány oldalt, hátha segít nektek, hogy idén ne döglött projekt legyen a DD.
Ez lett a nyitó oldalam (15x21cm). A címfeliratot bordó tintapárnával beszíneztem, majd fehér tollal körbe kontúroztam, hogy télies hatást keltsen.

01

A másik oldalára, pedig jött egy karácsonyi idézet.

03

A hópelyhes girlandot csillámos ragasztóval átrajzoltam. A papírkészlet, amit a DD-hez vettem, kék piros, ezért itt is ezeket a színeket használtam. A két sarkára ragasztottam washi tapet, hogy kontrasztosabb legyen és a girland alá gézt gyűrtem be.

04

05

Egy másik ekkora kártyára került az adventi koszorúm. Mivel nagyon színes a kép, sötét háttérre tettem, így nem csak a kép,  de  a címfelirat is jól érvényesül , majd fehér tollal körberajzoltam.

06

07

A karácsonyos keretet mindenképp fel szerettem volna használni, viszont csak nagyobb képeket hívattam elő, ezért  a képet a keret felső része fölött kibújtattam.

10 11

Mutatok még néhány példát a hasonló méretű kártyák díszítésére.

12

08 09

A kisebb kártyák díszítésére is mutatok pár ötletet.

20 15 16

A tavalyi DD-hez nyomtattam magamnak nagyobb számokat, amiket körbevágtam és sablonként használtam. Így bármilyen papírkészletből a színben hozzá illő számot tudtam vágni, de használtam csipi számokat is, meg fólia vágott számokat is, hogy minél színesebb legyen az album.

13 14 17 18 19

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!