Decemberi napló

szerző: Eke-Ranga Sophie

Most bevallom, hogy az elmúlt két évben teljesen kifogtak rajtam a December Daily (december napjai) albumjaim. Két éve eljutottam az első néhány oldalig, de azóta is ott áll befejezetlen. A tavalyi évet lelkesen fotóztam (vittem a ”kis” gépem még a wellnessbe is 😀 ), de annyi elképzelésem volt, hogy a bőség zavarában egy marha nagy katyvasz volt már a fejemben, így azzal sem jutottam semmire. No, és idén sem készültem előre. Egyik este, mikor a kezembe akadtak a tavalyi, szépen dobozba rendezett polaroidok és néhány apróság, mint pl. levél a mikulásnak, csokipapír, nagymamám bejgli receptje…, megszállt az ihlet, és egészen megtáltosodtam! Ahogy mondani szoktuk, örömalkottam!

A téli abszolút kedvencem ”A tél varázsa” alkotócsomag. A polaroidokhoz éppen illik ez a játékos, vicces figurás készlet, kellemes színekkel, csodás mintákkal. Olyannyira inspirált, hogy tőlem szokatlan módon nem görcsöltem egy pillanatot sem, hanem két este alatt összeraktam a belső oldalakat! Ahogy esett úgy puffant, nem volt koncepció, csak ami eszembe jutott. Persze sokat varrtam, és használtam a megszokott elemeket is, mint pl. shaker box, papírzacskó – amibe Emília mikuláshoz szóló levelét tettem – TAG-ek itt-ott, de élveztem a flow-t, és hogy csak gyűlnek a kész oldalak! Teljesen véletlenül egy a készlethez illő boríték is kezembe akadt, azt is felhasználtam – ebbe került nagymama tuti bejgli receptje! A borító készítésénél mondjuk némileg akadályba ütköztem – Véda az alkotásra szánt fél órám alatt ugyanis töményen rongált a lakásban – de amilyennek elképzeltem, és amivel egy jottányit sem jutottam előre tavaly, az most zsigerből olyan lett, amilyet egy éve szerettem volna.

Kommenteket még nem írtam mindenhova, de így is jó volt visszaemlékezni a tavalyi decemberre, a lányok meg imádják nézegetni! Én pedig ritkán örülök ennyire, hogy eltelt egy év :D.

 3 4. 5 6 7 8. 9 10 11 12 14 15 16

Felhasznált anyagok:

A tél varázsa alkotócsomag

Insta keretek

Karácsonyi koszorúk

Csillagfényes álmok chipboard címek

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!