Decemberi TN album

Szerző: Czakó-Radványi Piroska

Mikor Edit megmutatta a karácsonyi színkombót, nagyon megtetszettek az erőteljes színek, az elkészült csomagban pedig a kivágatok. A Traveller’s Notebook füzetekre régóta rá vagyok kattanva, így nem volt kérdés, hogy az idei december napjai albumom is ilyen formátumban készítem elő.

Üres TN-t még nem csináltam… és olyat sem, amiben gyárilag benne van a mintás pausz betétlap (nem is egy! És milyen gyönyörűek…). Az első oldalra a belső borítót szántam, majd a következő jobb oldaltól indul a számozás: Mikulásra 2 oldalt hagytam, így december 24-ig bele is férnek az események. Úgy tervezem, hogy a karácsonytól egy másik TN-t nyitok majd, olyankor úgyis sok a fénykép, nem elég az 1 fotó/nap 😉 A külső borítót emiatt még nem díszítettem, csak a glitteres szalaggal fogtam össze (amire előzőleg ráerősítettem a glitteres virágot), akár 2 füzetet is össze tudok majd vele fogni.

Az oldalak elég egyszerűek, felvágósan mondva letisztultak 😛 A gyönyörű kivágatok nagyban megkönnyítik (és felgyorsítják) a munkát, néha elszöszöltem egy-egy chipboard háttérpapírozásával (ezt úgy szeretem!), és igyekeztem úgy alakítani az oldalakat, hogy könnyű legyen a fotót elhelyezni, a kommentet megírni. A kereteket magam vágtam, az egyiket washi tape-vel borítottam, és visszaszedhető ragasztóval rögzítettem (egyelőre).

Öröm volt készíteni, remélem, Ti is kipróbáljátok 😉

  [caption id="attachment_17286" align="aligncenter" width="740"]dav

 

  [caption id="attachment_17290" align="aligncenter" width="740"]dav

 

[caption id="attachment_17294" align="aligncenter" width="740"]dav

 

[caption id="attachment_17298" align="aligncenter" width="740"]dav

 

[caption id="attachment_17302" align="aligncenter" width="740"]dav

 

  [caption id="attachment_17306" align="aligncenter" width="740"]dav

  [caption id="attachment_17310" align="aligncenter" width="740"]dav

dav

Felhasznált termékek:

Töltsd meg-ragyogással alkotócsomag

Számok adventi naptárhoz

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!