DecoRoll album

hirdetés

Úgy érzed, hogy a karácsonyi nagy hajtás előtt szükséged van egy igazi feltöltődésre, egy jól eső, közös alkotásra? Neked kétség kívül igazad van! Gyere el, találkozz olyan emberekkel, akiket hozzád hasonlóan örömmel tölt el az alkotás, és készíts egy különleges dísztárgyat, amit DecoRoll albumnak neveztünk el.

Hogy mi köze ennek a scrapbook-hoz? Ugyanúgy fotókat, emlékeket fogunk feldolgozni, méghozzá különleges formában. A végeredmény egy olyan album lesz, amelyet feltekerhetsz egy spulnira, mint egy szalagot – és odaadhatod karácsonyra édesanyádnak, vagy a legjobb barátnődnek. Vagy megtarthatod magadnak, hogy emlékeztessen erre a közösen eltöltött szép délutánra.

Gyere el, tanulj meg egy sor érdekes és különleges technikát, alkoss valami szépet, és töltődj fel velünk!

Nagy Eszter:
"Hogyan készíthetsz szeretteidnek egy olyan szívhez szóló ajándékot, ami garantáltan hatalmas meglepetés lesz számukra?
Most lehetőséged lesz workshop keretén belül személyesen is megismerkedni és saját kezűleg elkészíteni egy fantasztikus ajándéktárgyat.
Egyáltalán nem kell 'profi' alkotónak lenned ahhoz, hogy csatlakozhass csoportunkhoz, sőt…!
Amennyiben még egyetlen kreatív technikával sem dolgoztál, de égető vágyat érzel arra, hogy most már végre kipróbáld magad, akkor bátran jelentkezz foglalkozásunkra!

2014_10_29_Tekercs_02

Jogosan teheted fel a kérdést, miszerint: " De ez miben más, mint a többi meghirdetett műhelymunka? Miért érdemes ide elmennem?"
Nézzük csak!

Ez a műhelymunka azért fog jól esni Neked, mert:
– ilyen típusú ajándéktárgyat workshop keretein belül jelenleg csak itt készíthetsz, máshol nem
– csodás NCSD termékekkel dolgozhatsz, ami már önmagában is egy felüdülés lesz
– a decoupage technika alkalmazása mellett dolgozni fogunk festékekkel, pasztákkal, stencilekkel, fóliákkal, tehát nem állunk meg ott, hogy 'bekenjük és felragasztjuk'
– ha 'laikusnak' tartod magad a kreatív tevékenységek gyakorlása terén, akkor sincs félnivalód, hiszen itt lépésről-lépésre fogunk haladni, minden aprólékosan meg lesz mutatva és el lesz magyarázva, tehát nem maradsz megválaszolatlan kérdések nélkül.

A DecoRoll egy feltekerhető fotóalbum, ami emlékek, hangulatok megőrzésére szolgál és formájának köszönhetően jópofa dísze lehet lakásodnak.

2014_10_29_Tekercs_14

Várunk szeretettel a budapesti workshopon december 7-én!
Jelentkezéshez kattints IDE!
 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!