Divatdiktátor

Szerző:Czakó-Radványi Piroska

„Az öltözködős játék ötéves korban kezdődik, és igazán sosem ér véget.” mondta Kate Spade – nos, én ezt csak megerősíteni tudom. Blanka már (legalább) 4 éves kora óta maga választja ki, hogy mit vesz fel, és képes naponta akár többször is átöltözni, ha a játék úgy kívánja. (Ha hazatérve át kell öltözni itthoni ruhába, azt nem annyira kedveli…)

Imád mindent, ami nőcis: a cipőket, táskákat, ruhákat, hajbavalókat, kalapokat – neki öröm bármit venni, mert nagyon is értékeli. Újabban gyakran hercegnő ruhában pompázik otthon, de van, hogy popsztárost játszik… Van, hogy magára zárja az ajtót (ő, akivel mindig ott kellett legyen valaki a szobában!), átöltözik, majd kijön és megáll, mint egy kis modell az ajtóban, és várja, hogy észrevegyük. Ilyen alkalmakkor készült az alábbi kis albumom néhány fotója. Mások akkor, amikor úgy éreztem, ezeket az outfiteket (térdnadrágra szoknya 😛 ) és az új kedvenc fürdőruhákat meg kell örökíteni (a PL-be).

Összegyűjtöttem hát az ezen témájú fotókat, és az új NőiCsizma Design A divat én vagyok nevű kollekcióból (és a külön kapható arany textilbőrből) készítettem egy albumot. Semmi extra, de jó ezeket a fotókat így egyben látni. A férjem felnevetett, amikor végignézte 😀

Egy valami azonban még mindig rejtély a számomra: honnan veszi, hogy kell egy fotóhoz beállni???

Felhasznált anyagok:

A divat én vagyok alkotócsomag

Textilbőr arany

Strandolunk chipboard csomag

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!