Dobozok díszítve

szerző: Fraupester

Karácsony közeledtével én már neki kezdtem a legújabb termékeim elkészítéséhez és csomagolásához. Szeretem a nyers kraft színű karton dobozokat, mert könnyedén lehet őket díszíteni. Amikor megláttam a kis damask mintás chipboardokat, máris tudtam (mint, ahogy mindig lenni szokott) ezek az én dobozaim tetejére fognak kerülni.

Mindkét doboz esetében tintapárnával színeztem őket. A harmadik dobozt egy barokkos képkerettel díszítettem. Papírvirágot és színes szócimkét is helyeztem el rajta.

001 002 003 004 005

A végeredmény szerintem nagyon szép és ünnepi lett, szerintetek?

 

Felhasznált anyagok:

 

2 hozzászólás

  1. Nekem ezek a csomagolások nagyon puritánok lettek azzal együtt, hogy az arany szín megjelenik rajta mint elegáns elem. Vagy legyen natúr stílusú, akkor maradhat a natúr doboz alapnak, vagy több elegancia kerüljön rá a damask elemek ötvözésével. Másik elegáns papírral lehet szerintem kombinálni. A képkeretes nekem üres. Kicsi benne a felirat, és nem is oda való, a másik nem is látszik. A virágok sem illenek az alkalomhoz. Ezt kombinációt inkább egy esküvőre tudnám elképzelni. Középre nyugodtan lehetett volna papírból egy zöld fenyőt tenni, hogy hangsúlyosabb legyen. Bocsánat csak kikívánkozott belőlem, mert sokat foglalkoztam egyedi csomagolással. 🙂

    • Kedves Lolli! Köszönjük az értékes észrevételeket és a figyelmet. A vizuális dolgoknak már csak ez a természete, nem olyan egzakt, mint a matematika, ahol csak egy megoldás létezik: mindenkinek más tetszik. Ez így van jól. Ez egy nagyon jó irányvonal, hogy tovább gondolod az itt bemutatott alkotást, hiszen éppen ezért van: hogy inspiráljon. További kellemes alkotást!

Hozzászólás most!