Édes kicsi lányom, filcalbum

szerző: Mayer Veronika 

Egy babaalbum. Gondolatban már akkor megszületett, amikor a pocakos albumot készítettem. Először akkor dolgoztam filcalapú albummal és nagyon beleszerettem  az anyagba.

Ehhez azonban a nagyobb méretű rózsaszín alapot választottam. A fotókat 9×6,5 cm-esre szerkesztettem, hogy legyen helyem még a díszítésre. A díszítőelemek, mint a toll, gézlap, drótdíszek, csipik, flitterek, NCs feliratok, cérna, vissza visszatérnek az albumban. Ezeken az oldalakon próbáltam ki először a filcre pecsételést,  akrilfesték segítségével a csepegtetést, és arany festéket csipiken.

Talán csak egy-két (számomra) különlegességet emelnék ki : a borító oldalán felhasználtam alátétnek NCs csomagolóját, ami színben nagyon jól illet a fotó hátteréhez; az orr és kezecske oldalon a chipboard hátuljára egy hálót ragasztottam, hogy ez alá be tudjam tenni a flittereket, olyan shaker box szerűséget készítettem;  nagy kedvencem a horgolt keret, amit én most alátétnek használtam; illetve az utolsó oldalon a keresztszemes varrással készült szívecske.

Az díszítőelemeket először egymáshoz ragasztottam és az így kialakult nagyobb egységet ragasztópisztollyal rögzítettem.

Az album különlegessége még, hogy a fotókon használt horgolt és kötött kellékek saját készítésűek.

Én mindenkit csak biztatni tudok, hogy próbáljátok ki ez az albumalapot. Igazi kirándulás és élmény a papír oldalak után és nem is nehez vele dolgozni.

borito

oldalpar1 oldalpar2 oldalpár3 oldalpar4

oldal1

oldal2

oldal3 oldal4 oldal5 oldal6 oldal7 oldal8.1 oldal9

Felhasznált termékek:

Kör és ticket formájú szöveges chipboardok – Család

Szerelmes témájú, kivágott írásos polaroid keret

Drót motívumok és felirat – Szerelem

Téglalap alakú filc albumok- nagy

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!