Édesanyámnak

szerző: Fraupester

Szerintem minden egyes scrapbook-osnak, édesanyának, kreatív szellemiségű, jóravaló asszonynak és lánynak van otthon legalább egy csomag papírszívószála. Nos, nekem is van, nem is egy, hanem több csomaggal is. Eddig nem igazán tudtam velük mit kezdeni. Valljuk be inni nem túl alkalmas, mert gyakorlatilag két szívás után szétmálik. Díszítőelemként már egyszer kétszer felhasználtam, legutóbb épp a kisfiam 3. születésnapjára készítettem belőle asztali dekorációt.

Most azonban egy nagyobb mennyiséget használtam fel belőlük, nem is akárhogy. Gyakorlatilag ezekből készítettem el az egész képkeretet. Első feladat volt kifestenem a képet. Ügyelve a szimmetriára elsőként az egyik oldal hosszabb szívószálait ragasztottam fel, majd következett a kép és a másik oldal. Ezt követően jöttek a felső és alsó rövid szívószálak és persze a legkellemesebb rész a dekorálás. A csomagban benne volt minden, amire szükségem volt, egyedül egy kis bojt csipit tettem még a bal sarokba.

001_t 003_t 004_t 006_t

Az elkészítési lehetőségek száma ennél az inspirációnál is végtelen. Lehet játszani a szívószálak színeivel, ill. a ragasztási iránnyal. A keret közepébe kerülhet fotó, kedves üzenet, gyermekrajz stb.

Már nincs sok hátra kedveskedni az édesanyáknak, de azt gondolom a személyes találkozás, a kedves szavak és egy őszinte ölelés meglepetés híján is felbecsülhetetlen értékű lesz.

 

Felhasznált anyagok:

 

 

 

 

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!