Első nap

szerző: Hámos Bea

No, hát itt van újra a várva-várt (?) iskolakezdés! A papírboltok illata, a füzetvásárlás és a tankönyv-bekötés ideje! Nekem már harmadikba és negyedikbe mennek a lányaim, így az első iskolakezdési sokkon szerencsére rég túl vagyunk – de valahogy eddig még nem foglaltam oldalba ezt a nagy eseményt.

Ezért épp kapóra jöttek az NCsD új sulis címkéi és chipboardjai. A leghagyományosabb sárga-piros-kék címkecsomagot választottam, a csipik színeit pedig ehhez igazítottam egyszerű tintázással. A tintázáshoz érdemes szivacsot (vagy ehhez kifejlesztett célszerszámot, ún. „blending tool”-t használni, mert ha közvetlenül a tintapárnát nyomjuk a chipboardra, akkor túl sötét árnyalatot kaphatunk). Imádtam egymásra rétegezni és egymás köré elhelyezni a különböző elemeket, mert minden mindennel passzol!

Régóta tetszett már ez az egyszerű, mégis számomra különleges zöld papír, de egy-az-egyben háttérként túl erős lett volna használni, ezért levágtam belőle és feldobtam mindenféle más papírral, papírfecnivel és pacázással az összhatást.

Kedvenc részletem a jobb alsó sarok, ahol visszahajtottam a papírt (mire is jó a kétoldalas albumpapír?) és Sizzix-szel vágott papírvirágokat, címkét és NCsD gyurmadíszt tettem a felhajtás helyére, mintha csak a papír alól hajtott volna ki ez a kompozíció.

Papírt, ollót készíts, iskolába menőket megörökíts! Kitartást minden gyereknek és szülőnek az iskolakezdéshez!

002

004

005

006

007

008

HB_alairas

1 hozzászólás

  1. Nekem is kedvencem a jobb alsó sarok, de az egész oldal imádnivaló! A fotóról nem is beszélve!

Hozzászólás most!