Erdei séta tüll szoknyában

szerző: Ranga Sophie

Itt lakunk a szomszédban, de még sose hallottam a visegrádi pisztrángos tavakról. Egy erdei kirándulás és ebéd az Ördögmalom étteremben, tök jó vasárnapi program!

Nem is gondoltam, hogy albumba való téma lesz, de miután a majd’ 3 éves lányom a nővére balett ruhájában, a nagy pedig a játék babakocsival volt csak hajlandó útnak indulni, voltak emlékezetes pillanatok.

Az albumot nem akartam nagyon bonyolítani, ezért egy egyszerű harmonika megoldást választottam. Nem hagyományosan őszi színeket használtam, jobban tetszett most a menta és a halvány zöld – mi mással, mint kraft papírral. A borító két kb. 1,5 mm vastag karton, beborítva mintás papírral. Az elejére vágtam egy kört, és hogy vastagsága legyen, tettem alá egy másik kartont. A körben levő kraft papírra fehérrel pecsételtem, a díszítés nagyját pedig inkább a kör alá halmoztam.

IMG_7091.1 IMG_7102.1

Természetesen a babakocsi aljában hazatoltuk a fél erdőt, így az őszi chipboardok mellé egy igazi falevél is került az albumba, két genothermből szétvágott fólia közé varrva.

IMG_7106.1 IMG_7108.1 IMG_7109.1 IMG_7118.1 IMG_7119.1

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!